Περιοχή

 


Η Λευκάδα είναι το 4ο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου. Έχει τη φήμη του στεριανού νησιού καθώς η πρόσβαση γίνεται οδικώς, αφού τη χωρίζει με την υπόλοιπη Ελλάδα μια πλωτή γέφυρα μήκους μόλις 50 μέτρων.

Βρίσκεται ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά και πολύ κοντά στη νοτιοδυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας .Η πόλη της Λευκάδας απέχει 385χλμ από την Αθήνα και 420χλμ από τη Θεσσαλονίκη.

Οι βίλλες Πάνθεον βρίσκονται στην Δυτική Λευκάδα, που φημίζεται για τις μοναδικής ομορφιάς παραλίες της καθώς και για το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τις βίλλες Πάνθεον θα βρείτε τις παραλίες Κάθισμα με τα τυρκουάζ νερά, τα Πευκούλια, το μικρό Γιαλό, τους Εγκρεμνούς, την παραλία του Μύλου και φυσικά το Πόρτο Κατσίκι, μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου.

 

Το γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικήτα αποτελεί μια πολύ καλή κοντινή επιλογή, καθώς μπορείτε να γευτείτε φρέσκο ψάρι, να κολυμπήσετε στην ομώνυμη παραλία και να διασκεδάσετε πίνοντας το ποτό σας με τη συνοδεία του ήχου της θάλασσας.

Οι βίλλες Πάνθεον βρίσκονται στο 15ο χλμ, της επαρχιακής οδού Λευκάδας- Καλαμιτσίου. Το οδικό δίκτυο είναι καλό και η διαδρομή υπέροχη. Αποτελούν ιδανική επιλογή διαμονής, καθώς συνδυάζουν πλούσια βλάστηση, θάλασσα και βουνό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

6932235626

E-mail: info@villaspantheon.gr


Bρείτε μας:

...

Ακολουθήστε μας :